Tjänster

GRUPPTRÄNING
Träningspassen sker i mindre grupper med 8-12 personer så du som individ skall få det stöd du behöver samtidigt som energin och dynamiken från gruppen kommer att inspirera dig till nya utmaningar och framsteg. Du som blir medlem får tillgång boxpeak där du kan se schema och boka ditt nästa pass. Det finns 5 olika typer av gruppass - CrossFit, CrossFit Express, tyngdlyftning, teknik och TeamWOD.
CrossFit - 60 min långt pass där vi går igenom dagens WOD (workout of the day) efter en gemensam uppvärmning. Passen är varierande och intensiva samtidigt som du utmanar dig själv.
CrossFit Express - 45 min, det som skiljer mot ovan är att du som individ ansvarar för att vara värmd och klar innan passet drar igång.
Tyngdlyftning - 60 min där vi enbart fokuserar på tyngdlyftning. Vi kör "Clean & Jerk" eller "Snatch", varierar mellan tunga lyft och intensiva lyft med få eller många repetitioner.
Teknik - 45-60 min långt teknikpass där du har chans att slipa på din teknik, vi fokuserar på endast en övning per pass. Det kan t.ex. vara "Pull Up", "Snatch", "Muscle Up" m.m.
Mobility - 45 min med fokus på att bli rörligare i hela kroppen.
CrossFit Newbie –  Ett 60 min pass för dig som är ny inom CrossFit. Dagens WOD där vi går in mer på tekniska detaljer och lär oss att utföra övningarna på ett säkert och bra sätt.
Team WOD - 60 min tävling, under varje lördag delar vi upp i olika lag och tävlar mot varandra. Väldigt roligt och tufft!

ONE TO ONE SESSION
På Innovate CrossFit erbjuder vi dig personlig coachning (PT-pass) som utgår från dina behov och önskemål. Kanske vill du toppa formen inför en tävling i din sport, kanske vill du bli bättre på rörelse, undvika skador eller rehaba dig.

OPEN GYM
Här kan du träna som du vill, coach finns som oftast närvarande för att hjälpa till med teknik inom gymnastik, styrka och kondition. Vi har även färdiga träningspass uppskrivna på whiteboarden som ni kan välja mellan.

WORKSHOPS
För dig som är medlem och vill utvecklas ännu mer. Våra workshops varierar i tema, det kan vara allt inom gymnastik, tyngdlyftning, kroppskontroll, prehab, rehab och mobility. Passen kostar 299 kr och hålls av antingen våra egna coacher eller coacher utifrån som har speciella kompetenser.

FÖRETAG
Vill du få ett starkare, gladare arbetsteam med bättre sammanhållning? Då är vår företagsträning något för dig och dina kollegor. Att träna CrossFit hos oss ger er bättre gemenskap, friskare personal med mindre sjukfrånvaro. Ett pass börjar med ett intro om CrossFit och en gemensam uppvärmning, efter det går vi vidare till en teknikdel och sedan så avslutar vi med en svettig styrke/konditionsdel där alla tränar intensivt och pushar varandra till nya nivåer.
Det finns tre olika företagspaket, första är 1 pass för 999 kr, andra är 5 pass för 3 799 kr och det tredje är 10 pass för 6 838 kr. Passen är för 6-10 personer.

 

Laddar