Medlemskap

Välj mellan advanced, student, basic eller klippkort. Om du väljer advanced eller student så får du tillgång till "Open gym" (egen träning) och gruppträning. Basic är för dig som endast vill ha tillgång till "Open gym". Medlemskap tecknas på plats i CrossFit-boxen och betalas via faktura, tecknar du för ett årskort så har du möjlighet att delbetala räntefritt i 12 månader. En medlemsavgift tillkommer årligen på 349 kr, inkluderar nyckelbricka och försäkring.

För att bli medlem hos oss måste du ha gått vår introkurs. Under kursen lär vi ut grunderna som krävs för att utöva CrossFit på ett säkert och utvecklande sätt. Introkursen är under en 4 veckorsperiod varav 8 tillfällen. Under dessa dagar får du lära dig tyngdlyftning (snatch, clean och jerk), styrkelyft (marklyft och knäböj), gymnastik (pullup, toes to bar, handstående och repklättring), kettlebell och andra förekommande CrossFit-övningar. Kursen kostar 899 kr och vi släpper endast 8 platser i taget. Har du tidigare erfarenhet inom CrossFit så kan du enkelt bli medlem direkt efter en konsultation med en coach.

Du som blir medlem får tillgång till boxpeak som är det bokningssystem som vi använder sig utav, där bokar du gruppträningar och workshops. Du får även förmånliga priser på varumärken som Reebok, Under Armour, Nocco, Puori, CleanDrink och många fler.

ÅRSKORT
Advanced - 11 999 kr
Basic - 6 999 kr

MÅNADSKORT
Advanced - 1 099 kr
Basic - 649 kr

KLIPPKORT
För dig som är medlem och vill få tillgång till gruppträningen, klippkortet innehåller 12 valfria pass.
Basic-medlem - 1 999 kr

PROVA PÅ
Vill du provträna en gång innan du tecknar ditt medlemskap eller anmäla dig till en introkurs? Inga problem, ta gärna med en kompis och svettas med oss!

 

VILL DU BLI MEDLEM ELLER PROVTRÄNA HOS OSS?
Skicka intresseanmälan

Laddar